html5 templates

De woningen

Nieuwbouwplan Napoleon Haelen

De nieuwbouwlocatie Napoleon is al gedeeltelijk gerealiseerd. De wijk bestaat uit diverse woningtypes variërend van starterswoningen, gezinswoningen en levensloopbestendige semi-bungalows.

De rode draad van deze verschillende woningtypes vormt het ontwerp waarbij aandacht is gegeven aan de architectuur. Elk woningtype heeft elementen die er uit springen en daardoor hebben deze woningen een traditioneel uiterlijk met een modern tintje. De locatie is ruim opgezet en voorzien van brede straten met groenstroken. Aan de achterzijde van de levensloopbestendige woningen is een grote vijverpartij aangelegd.  De vele woningtypes hebben natuurlijk ook gezorgd voor een fijne mix van bewoners: alleenstaanden, koppels, gezinnen met jonge kinderen, maar ook de jonge senioren hebben hier een passende woning gevonden. Ook op de nog resterende plekjes in Napoleon wordt gezorgd voor diversiteit. Kortom: voor elk wat wils! 

Mobirise

Het betreft zowel vrijstaande-, vrijstaand geschakelde- als twee-onder-een-kap woningen 

De uitstekend geïsoleerde woningen, die zijn gelegen op percelen van circa 223 m² tot 570 m², worden duurzaam gebouwd. De uitstekende isolatie garandeert een aangenaam woonklimaat en een laag energieverbruik. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en de woningen worden standaard uitgevoerd met zonnepanelen.
De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 125 m², een inhoud van circa 525 m³ en worden compleet opgeleverd met onder andere een vrijstaande garage, openslaande tuindeuren, modern tegelwerk in badkamer en toilet, sanitair van het merk Sphinx en een vaste trap naar de zolder, die standaard is voorzien van een groot dakraam. 

FASE 2

Kavel Type Perceel oppervlakte Prijs
E17 vrijstaand geschakeld553 m2VERKOCHT
E18 vrijstaand geschakeld370 m2VERKOCHT
E19vrijstaand geschakeld369 m2VERKOCHT
E20halfvrijstaand223 m2VERKOCHT
E21halfvrijstaand292 m2VERKOCHT
E22halfvrijstaand326 m2€ 229.800,- v.o.n.
E23halfvrijstaand571 m2VERKOCHT
E24vrijstaand486 m2VERKOCHT

FASE 1

Kavel Prijs
E1 VERKOCHT
E2 VERKOCHT
E3VERKOCHT
E4VERKOCHT
E5 VERKOCHT
E6 VERKOCHT
E7 VERKOCHT
E8VERKOCHT
E9 VERKOCHT
E10 VERKOCHT
E11 VERKOCHT
E12 VERKOCHT
E13 VERKOCHT
E14 VERKOCHT
E15 VERKOCHT
E16 VERKOCHT

Technische gegevens

Grondwerk
De tuinen worden licht aflopend vanaf de gevels afgewerkt met uit de bouwput afkomstige grond. Eventuele hoogte-verschillen tussen de tuin en belendende percelen worden middels talud opgevangen.

Fundering
De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering, conform berekening van de constructeur. Vloeren De begane grondvloer van de woning is een geïsoleerde betonnen vloer op zandaanvulling. De vloer van de garage is niet geïsoleerd en wordt uitgevoerd als stampbetonvloer. De verdiepings- en zoldervloeren worden uitgevoerd als betonnen systeemvloeren (type breedplaatvloer). Alle vloeren worden afgewerkt met een andcement- of anhydrietvloer, met uitzondering van de betegelde vloeren.

Metselwerk
Het gevelmetselwerk wordt uitgevoerd in wild verband met waalformaat bakstenen in twee kleuren, zie verkooptekeningen voor de juiste verdeling. Alle spouwmuren worden geïsoleerd uitgevoerd. De binnenspouwbladen en de dragende binnenwanden worden uitgevoerd in kalkzandsteen. De lichte scheidingswanden worden vervaardigd van gasbeton van 10 cm dik.

Dakconstructie
De dakconstructie wordt uitgevoerd van prefab geïsoleerde dakelementen met knieschotten en afgewerkt met betonnen dakpannen in de kleur antraciet. In het achtergeveldakvlak wordt in de kapconstructie een dakraam van circa 114 x 118 cm aangebracht. De platdakconstructie van de garage bestaat uit een houten balklaag met vochtwerende houten beplating, voorzien van een bitumineuze dakbedekking waarop een laag grind wordt aangebracht.

Kozijnen en buitendeuren
De buitenkozijnen worden uitgevoerd als kunststof kozijnen in blokprofiel en met houtverbindingslook. De voordeur is een dichte geïsoleerde kunststof buitendeur met brievenbusgleuf en spion met afdekschuifje. Alle overige buitendeuren met glaspaneel worden (net als de kozijnen) uitgevoerd als kunststof kozijnen in blokprofiel, met houtverbindingslook. Alle buitenkozijnen en buitendeuren worden uitgevoerd in de kleur lichtgrijs. Beglazing De buitenkozijnen, ramen en buitendeuren worden voorzien van isolerend HR++ glas. Het raam in de buitendeur van de garage wordt uitgevoerd als enkel blank draadglas.

Binnenafwerking
Er is geen keukeninrichting voorzien. Het naar wens aanpassen van de aansluitpunten ten behoeve van de keuken wordt als meerwerk verrekend. De wanden van het toilet en de badkamer worden voorzien van moderne wandtegels van 44 x 25 cm. Boven de wandtegels worden de wanden voorzien van spuitwerk. De overige wanden, m.u.v. de wanden op de zolder en van de garage, worden behangklaar afgewerkt. In de badkamer en het toilet worden vloertegels aangebracht (60 x 30 cm, keuze uit 5 kleuren). Alle plafonds worden voorzien van wit spuitwerk. Daar waar gemetselde borstweringen zijn, worden vensterbanken van kunststeen aangebracht. Onder de deur van het toilet en badkamer worden hardstenen dorpels geplaatst. De binnendeurkozijnen worden uitgevoerd als plaatstalen montagekozijnen met bovenlicht. De binnendeuren worden uitgevoerd als opdekdeuren. Zowel de binnendeuren als binnendeurkozijnen worden fabrieksmatig afgelakt in de kleur wit.

Sanitair
De badkamer en het toilet zijn voorzien van wit sanitair van het merk Sphinx en verchroomde kranen van het merk Grohe. De douche wordt uitgevoerd met glazen douchecabine en is voorzien van een thermostaatkraan. Het sanitair wordt geplaatst conform de plattegrondtekeningen. Elektra De schakelaars en de wandcontactdozen worden uitgevoerd in de kleur wit. De wandcontactdozen worden in de woon- en slaapkamers op circa 30 cm en schakelaars op circa 105 cm boven de vloer geplaatst. In de garage en op zolder wordt opbouw toegepast. Tegen het plafond worden conform verkooptekeningen rookmelders geplaatst.   

Centrale verwarming
Zowel op de begane grond als de eerste verdieping wordt vloerverwarming aangebracht. De vloerverwarming wordt uitgevoerd met een regelbare thermostaat in elk verblijfsgebied (woonkamer en slaapkamers), vergelijkbaar met een radiatorkraan op een radiator. De thermostaat in elk verblijfsgebied stuurt de cv-ketel onafhankelijk van de thermostaat in de woonkamer aan, waardoor de warmtevraag in de slaapkamers individueel te regelen is. Het vloerverwarmingssysteem is aangesloten op een gasgestookte HR-combiketel met warmwatervoorziening (CW-klasse 5).

Ventilatie
De woning wordt voorzien van een vraag gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van CO2 meting, waarop de keuken, toilet, badkamer en zolder zijn aangesloten. De ventilatie wordt geregeld met een hoofdschakelaar in de woonkamer, aanvullend wordt een draadloze bediening ten behoeve van de badkamer bijgeleverd. In de buitenkozijnen worden zelfregelende ventilatieroosters geplaatst die zorgen voor de toevoer van verse lucht. Wijzigingen Indien tijdig kenbaar gemaakt, kan in overleg de woning aan individuele wensen van de koper worden aangepast, voor zover dit technisch verantwoord is.

Zonnepanelen
Op het dak worden zonnepanelen in een zwarttint (all-black) geplaatst, die zorgen voor de opwekking van elektrische energie. Op de zolder wordt nabij de overige installaties een omvormer geplaatst, die er voor zorgt dat de elektrische energie geschikt wordt gemaakt om als elektriciteit terug te leveren aan het stroomnet. De hoeveelheid zonnepanelen kan afhankelijk zijn van de ligging van de woning en eventueel gekozen opties. Op tekening of artist impression aangegeven aantallen zijn derhalve slechts indicatief. 
Mobirise

Projectontwikkeling

T: 0475 - 418020 
www.mullenersvastgoed.nl

Mobirise

Verkoop informatie

T: 0475 - 577111
www.damen-og.nl

Mobirise

Aannemer

T: 0495 - 491 229
www.vlassak-bv.nl

Mobirise

Waarborgmaatschappij

T: 0182 592 989
www.woningborggroep.nl