free website builder

STANDAARD VOORZIEN VAN:

• Garage • Modern tegelwerk en sanitair • Openslaande deuren naar de tuin • Uitstekend isolatiepakket, dus energiezuinig • Vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping • Zonnepanelen

De indeling

Begane grond:
Entree. Hal met meterkast, ruimte voor een garderobe en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is ruim 41 m² groot en verdeeld in een zitkamer aan de voorzijde en de eetkamer en keuken aan de achterzijde. Onder de trap bevindt zich een praktische bergkast en vanuit de eetkamer heeft men middels de openslaande tuindeuren toegang tot de tuin. Optioneel kan er gekozen worden voor een uitbouw van 120 of 240 cm op de begane grond, waardoor een woonkamer van circa 48 m² of zelfs 54 m² ontstaat.
1e Verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers (circa 8, 11 en 15 m²) en de volledig betegelde badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

2e Verdieping:
De zolder is bereikbaar via een vaste trap en voorzien van een groot dakraam. Hier bevinden zich de HR-combiketel, de mechanische ventilatie-unit en de aansluitingen voor zowel wasmachine als wasdroger. Deze ruimte is verder geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden, waaronder het realiseren van een royale vierde slaapkamer.

FASE 2: E17 t/m E23

FASE 2: E24

De voordelen van nieuwbouw

Bent u toe aan een ander huis op een andere plek?
Denk dan eens aan nieuwbouw.

Want nieuwbouw biedt meer comfort, meer gemak en meer mogelijkheden om uw persoonlijke woonwensen te realiseren. Daarnaast woont u in een nieuw huis veiliger en energiezuiniger. Alles is altijd volgens de nieuwste inzichten gebouwd. Nieuwbouw is ook nog eens financieel erg aantrekkelijk. Nieuwbouw, kortom, dat staat. Nieuwbouw, dat staat voor…

1. Meer (energie)besparing
Elke nieuwbouwwoning heeft standaard minstens energie- label A. Dat betekent dat uw huis zeer energiezuinig is. Daarmee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu. En dat scheelt ook weer in uw energierekening.

2. Meer belastingvoordeel
Voor een nieuwbouwhuis hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen; u koopt uw huis vrij op naam. In veel gevallen kunt u daarnaast gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen om dubbele woonlasten te voorkomen, zoals de overbruggingsgarantie en/of diverse terugkoopgaranties.

3. Meer comfort
Uw woning is goed geïsoleerd, zowel tegen kou en hitte als tegen geluid. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer nieuwbouwhuizen op een aangename manier voor verwarming en koeling. Dat maakt het binnenklimaat nog prettiger en gezonder.

4. Meer ruimtelijke beleving
Nieuwbouwwoningen zijn ruimtelijker. Alles in uw huis voldoet namelijk aan de nieuwste wettelijke eisen (Bouwbesluit). Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil. Ook gelden minimale afmetingen voor bijvoorbeeld toiletruimten en gangen.

5. Meer sfeer en saamhorigheid
Nieuwbouw leidt tot saamhorigheid. U en uw buren maken een nieuwe start en dat schept een band. Daarnaast is de omgeving zo ingericht, dat u gemakkelijk met uw buren in contact komt, bijvoorbeeld bij de speelplek of in de binnentuin. Goed burencontact draagt bij aan uw woongenot.

6. Meer woonplezier
Bij nieuwbouwwijken is of wordt uw woonomgeving ingericht volgens de moderne inzichten op het gebied van leefbaarheid. Dat betekent dat zich in uw directe omgeving parken, openbaar groen, speelplekken, scholen, winkels en voldoende parkeervoorzieningen bevinden. Datzelfde geldt voor de verbindingen via het openbaar vervoer.

7. Meer duurzaamheid
Nieuwbouwwoningen zijn duurzamer omdat ze het milieu minder belasten en minder CO2 uitstoten. Dat is onder meer te danken aan de goede isolatie en aan het gebruik van duurzame technieken om uw huis van warmte en stroom te voorzien. Het groene karakter wordt nog eens versterkt doordat steeds meer ontwikkelaars en bouwers duurzame bouwmaterialen gebruiken, zoals verantwoord gekapt hout.

8. Meer toekomstige waarde
Een nieuwbouwhuis is over het algemeen een bijzonder waardevaste investering. Terwijl u prettig woont, vormt uw bezit een solide spaarpot voor de toekomst. Bij stijgende energie- lasten zal uw energiezuinige huis relatief in verhouding nog meer in waarde stijgen.

9. Meer veiligheid
Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Vaak hebben deze woningen zelfs het Politiekeurmerk Veilig Wonen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk. In een woning met dit keurmerk heeft u negentig procent minder kans op een inbraak. Bij nieuwbouwwijken is ook uw woonomgeving ingericht volgens de nieuwste inzichten op het gebied van veiligheid.

10. Meer gemak
Aan een nieuwbouwhuis heeft u de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud. Dit gemak is mede te danken aan de gebruikte materialen.

11. Meer eigen keuzes
Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit verschillende indelings- varianten. Meestal kiest u ook uw keuken, badkamer en sanitair zelf uit. In veel gevallen is daarnaast allerlei meerwerk mogelijk, zoals een dakkapel, aanbouw, opbouw of erker. Vaak kunt u, in overleg met de bouwer, ook andere persoonlijke wensen laten uitvoeren. Daar komt bij dat u de inrichting van uw tuin helemaal zelf bepaalt.
Mobirise

Projectontwikkeling

T: 0475 - 418020 
www.mullenersvastgoed.nl

Mobirise

Verkoop informatie

T: 0475 - 577111
www.damen-og.nl

Mobirise

Aannemer

T: 0495 - 491 229
www.vlassak-bv.nl

Mobirise

Waarborgmaatschappij

T: 0182 592 989
www.woningborggroep.nl